ПИСАЊЕ ПРАВНИХ АКАТА – АСОЦИЈАЦИЈА ПРАВНИКА АЕПА

Детаљи

Место: ONLINE
Почетак: Септембар 2020.
Предавач: Небојша Ђуричић, судија
                    Јасмина Крштенић, заменик јавног тужиоца

Котизација: 15.000,00 динара (могућност плаћања у 3 месечне рате)
Попусти: За уплате до 15.8.2020. – 15%. За 2 или више учесника из исте организације – 20%. Посебан % се одобрава студентима и незапосленима (више информација приликом пријаве).

АЕПА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ КУРС ПИСАЊА ПРАВНИХ АКАТА

„Научити писати као правник, заправо је само други начин да научите да размишљате као правник.“

ОСНОВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О КУРСУ даћемо Вам кроз одговоре на питања из Киплинговог цитата: „Ја имам 6 оданих службеника, који су ме научили свему што знам. Њихова имена су: Шта, Зашто, Када, Како, Где и Ко?“.

ШТА? –  СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОБУКА ЗА ПИСАЊЕ ПРАВНИХ АКАТА

ЗАШТО? – ЗАТО ШТО ЖЕЛИТЕ ДА СТЕКНЕТЕ ЗНАЊЕ КОЈЕ ЋЕТЕ МОЋИ ДА ПРИМЕНИТЕ! 👇

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ КУРС ПИСАЊА ПРАВНИХ АКАТА осмишљен је тако да путем теоријске презентације, предавања, дискусије, анализе случајева, техника и практичних вежби, као и искуствене прораде теме, помогне учесницима да овладају вештином сачињавања писмена, зарад развоја неопходних компетенција за даљи практичан рад у струци.

Циљ курса је стицање стручних знања и практичних вештина код полазника у циљу њиховог оспособљавања за израду правних докумената; упознавање са основним номотехничким начелима, концептима, методама, техничким правилима и смерницама; развијање вештина писане комуникације, састављања и стручног редиговања правних докумената.

Крајњи исход курса је да се полазници упознају са процесом, стандардима и методологијом правног нормирања; да разумеју примену основних лингвистичких правила у нормирању и значај правне терминологије; да се оспособе да самостално креирају правне норме, врше правну анализу и састављају поднеске.

Курс је намењен како колегама који су завршили факултет и почињу са праксом или се припремају за полагање ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА, тако и студентима основних, мастер или докторских студија. Свакако, могу га похађати и они који желе да обнове своје знање. Како стари Латини рекоше – „Repetitio est mater studiorum“. Сви полазници ће добити адекватне материјале по којима ће вежбати. Такође, сви полазници добијају и сертификат, а најактивнији и попусте на чланство у АЕПА-и.

Додали бисмо – ЗАТО што желимо да стекнете знање, да натерате себе да изађете из зоне комфора и да престанете да очекујете да ће неко други урадити нешто уместо вас! Желимо да престанете да се бојите сусрета са писменим задатком као да је испред вас седмоглава аждаја (то вас чека после, на усменом делу)… Желимо да научите да размишљате као правник, да бисте могли и писати као правник! Надасве, ЖЕЛИМО ДА ПРЕСТАНЕТЕ СА ОДЛАГАЊЕМ И ДА УСПЕШНО ПОЛОЖИТЕ ПРАВОСУДНИ ИСПИТ!

КАДА? – СЕПТЕМБАР 2020. године (викендом)

КАКО? – учењем од наших предавача: НЕБОЈШЕ ЂУРИЧИЋА, судије и ЈАСМИНЕ КРШТЕНИЋ, заменика јавног тужиоца и потпредседника АЕПА-е (о предавачима, плану и програму курса, разлозима за исти – имате више на линку:  https://drive.google.com/file/d/1CzPKdU1EXWxLXq4P-DltecnmtJdM5Egx/view?usp=sharing)

ГДЕ? – ONLINE (из удобности вашег дома)

КО? – АСОЦИЈАЦИЈА ПРАВНИКА АЕПА

Имате иста ова питања и поводом Правосудног испита / приправничке праксе / студија / самосталног рада? Желели сте све то да питате а нисте имали кога? Дођите на наш СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ КУРС ПИСАЊА ПРАВНИХ АКАТА и ми ћемо се потрудити да све недоумице решимо заједно, а да једино питање које будете имали буде – КАДА ИЗЛАЗИМ НА ПРАВОСУДНИ ИСПИТ? МИСЛИМ ДА САМ САДА СПРЕМАН У ПОТПУНОСТИ!!!

КОТИЗАЦИЈА И ПОПУСТИ:

  • Котизација износи 15.000,00 динара (постоји могућност плаћања на 3 месечне рате)
  • За пријаве и уплате извршене до 15.8.2020. године одобравамо 15% попуста
  • За 2 или више полазника из исте организације одобравамо 20% попуста
  • Посебан попуст одобрава се студентима и незапосленим лицима (уз одговарајуће потврде)

Пријаву можете извршити кликом на дугме „Пријавите се“, путем попуњавања електронског упитника.

Након попуњене пријаве послаћемо вам информације о плаћању котизације и агенду.

Материјале и линк за приступ предавањима добићете пре почетка курса.

Пријаве примамо до 1.09.2020. године или до попуне слободних места.

За додатне информације можете нас контактирати на:

  • телефон/е:
  • 063/7798643
  • 066/9003444
  • 065/9101225
  • e-mail:

ДОЂИТЕ ДА УЧИМО И НАУЧИМО ЗАЈЕДНО!